Andra aktivitetssidor

Olika platser på nätet för inspiration gällande aktiviteter

Allaaktiviteter.se

Oavsett vad som står på programmet av kickoff, möhippa, svensexa eller teambuilding så kommer du att finna något bra på allaaktiviteter.se. Här finner du idéer som gör att alla kan få roligt och som kan sammansvetsa gruppen till att jobba mot samma mål. Här kan du boka festlokaler, olika aktiviteter, underhållning samt mat och dryck. Helt enkelt en sida som ger dig allt du behöver.

Svensexatips.com

När du ska ha en svensexa och gruppen söker efter något riktigt roligt att göra så kommer det på svensexatips.com alltid att finnas ett urval av olika aktiviteter för detta. Här finner du bumperball och archery som står högt på listan för många när det gäller valet av aktiviteter för en lyckad svensexa. Dessutom finner du något som kallas för kidnappning och här är det ett inslag som bara måste vara med. Här gäller det då att ta med kameran så att du kan föreviga alla förvånade blickar och händelser, som gör att de som varit med minns detta som något speciellt.

Möhippatips.com

Om det är en möhippa som står på programmet så kommer detta att vara något som är viktigt för alla deltagare. Inte minst för bruden som ska minnas detta som ett av de roligaste inslagen i sitt liv. Tips gällande detta finner du på möhippatips.com, som är den perfekta sidan för all den inspiration och de idéer du kanske annars inte kommer på. Här får du tips gällande själva kidnappningen som är ett av de viktigaste inslagen samt även om att hyra en lyxstuga och alla de aktiviteter som erbjuds av alla de eventbolag som finns på marknaden.