Bli medlem!


Ulf Arnesson   

Tillbaka

Jag heter Ulf Arnesson, är född 1955 och bor på Frösön. Frösön är en ö i Storsjön som ligger i Jämtland. Jag är egen företagare i brödbranchen och driver bolag i Östersund och Borlänge.
År 2003 återupptog jag mitt intresse för att köra mc. Köpte då min första Harley och är nu inne på min tredje.  Kör relativt mycket eller ivart fall mellan 1200 och 1500 mil per år. Är medlem i Jamtland Chapter där jag trivs väldigt bra med bra kamrater och många trevliga aktiviteter. Chaptret har en bra egen klubblokal i Östersund där vi har aktiviteter året runt. Assistent director och Activity är mina roller i Chaptret.
Min nya roll som Assistent H.O.G Manager  för Twin Peak, Jamtland och Luleå Chapter, ser jag som en mycket spännande utmaning. Tillsammans kan vi bli väldigt framgångsrika och ha mycket roligt tillsammans.
För att vidareutbilda mig och få mer idéer och kunskap var jag i höstas till Sevilla på HOT Träning. Mycket bra utbildning och information om både H.O.G och Harley Davidson. Det var runt 400 deltagare från 24 länder som var på plats och givetvis fick jag många bra idéer och tips av alla som var där.

 

Tillhör Jamtland Chapter - Östersund

 

ulf.arnesson@hog-sweden.se

 

Mobil: +46 (0)705 69 19 99